Un român a primit premiul pentru cel mai întreprinzător imigrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oameni de afaceri imigranţi, printre care şi un român, au fost premiaţi, vineri, în Madrid, în cadrul unei gale filantropice. Acţiunea a avut ca scop strângerea de fonduri pentru

Oameni de afaceri imigranţi, printre care şi un român, au fost premiaţi, vineri, în Madrid, în cadrul unei gale filantropice. Acţiunea a avut ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea străinilor care trăiesc în condiţii mizere. Gala a fost organizată de Ausbank, în colaborare cu Unicaja Madrid.

Au fost premiaţi românul Nicu Dendiu, columbiana Elisabeth Delgado, ecuadorianul Angel Tello şi sudanezul Habdelhamid Daoud. Românul, de 32 de ani, originar din Sibiu, este patronul firmei de investiţii imobiliare Teia Group, cu filiale în Alcala de Henares, Calatayud, Castellon şi Bucureşti. Nicu Dendiu este de opt ani şi jumătate în Spania, iar în urmă cu patru ani şi-a început afacerea proprie.

În prezent are 85 de angajaţi. După decernarea premiilor, participanţii la eveniment au pututa asista la concerte de muzică clasică, pop şi la gala cântăreţilor de la Academia de Arte. Fondurile provenite din donaţii au fost înmânate călugărului Padre Patera, care de mai bine de 20 de ani organizează activităţi caritabile pentru ajutorarea imigranţilor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite