Un român a omorât doi bătrâni germani în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român a fost arestat la Madrid, fiind principalul suspect într-un asasinat. Cetăţeanul german Günter Messmer (78 de ani) şi soţia sa, Roswitha (85de ani), au fost găsiţi morţi în

Un român a fost arestat la Madrid, fiind principalul suspect într-un asasinat. Cetăţeanul german Günter Messmer (78 de ani) şi soţia sa, Roswitha (85de ani), au fost găsiţi morţi în locuinţa lor de pe Avenida de la Paz din localitatea Moraira (Alicante).

Bătrânii se mutaseră în apartament acum aproape doi ani, după ce vânduseră fosta lor locuinţă, în care se bănuieşte că românul ar fi lucrat ca grădinar. Jose Pino, preşedintele asociaţiei de locatari, a declarat ziarului "La Verdad de Alicante" că cei doi erau persoane liniştite şi se integraseră foarte bine în comunitate.

Un vecin a văzut de pe balconul său cadavrul unuia dintre bătrâni şi a anunţat Poliţia. Günter şi Roswitha Messmer au fost găsiţi într-o baltă de sânge şi cu tăieturi de cuţit pe tot corpul. Oamenii legii au luat amprente şi au discutat cu vecinii, majoritatea de origine germană şi olandeză, care au declarat că în seara crimei nu au auzit nici un zgomot. Criminalul a fost surprins de camera de luat vederi, amplasată la intrarea în bloc.

A doua zi, românul împreună cu soţia şi cu cei doi copii ai lor au plecat la Madrid cu autoturismul personal. Pe drum, presupusul asasin s-a certat cu nevasta. Odată ajunsă în capitală, femeia s-a dus la sediul Poliţiei Naţionale, unde a declarat că soţul ei a ucis un cuplu de bătrâni, în Moraira.

Oamenii legii au reuşit să-l localizeze pe român care a fost arestat şi urmează să fie transportat în Alicante, pentru cercetări. Poliţia bănuieşte că mobilul crimei a fost furtul, fiind posibil ca bătrânii să fi avut în seiful casei, care a fost forţat, o însemnată sumă de bani, provenită din vânzarea fostei locuinţe.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite