Românul care sfidează criza, vânzând case din România spaniolilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Dendiu, unul din cei mai de succes afacerişti din Alcala de Henares, sfidează criza. Afacerile îi cresc, iar spaniolii, spune el, se înghesuie să cumpere case în România.

Nicolae Dendiu, asociat şi director general al Teia España, a sosit în Alcala de Henares în 1999 şi, în câţiva ani, s-a transformat din muncitor necalificat pe şantier în om de afaceri de succes.

A venit în Spania în căutarea a "ceva diferit", dar Nicolae Dendiu nu şi-a imaginat niciodată că, după 11 ani în Alcala, va deveni unul din cei mai de succes oameni de afaceri din oraş, scrie Diario de Alcala.

Grupul său de firme, Teia, cuprinde mai multe sectoare, printre care: o agenţie de turism, o agenţie imobiliară, o agenţie financiară, o firmă de construcţii şi o firmă care se ocupă cu mediile de comunicare - un grup mixt internaţional dedicat nu doar românilor, ci şi spaniolilor.

Începuturile nu au fost uşoare. Totuşi, Nicolae rememorează timpurile în care a ajuns în Spania ca fiind cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale. "Am venit singur în Alcala pentru că aveam un văr aici. Nu ştiam să vorbesc spaniolă şi am început să lucrez ca muncitor necalificat în construcţii. A fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea, cea mai liniştită", spune Dendiu.

Citeşte pe adevarul.es cum a ajuns să vândă case în România spaniolilor şi află care sunt cele două secrete ale românului, pentru a prospera în afaceri pe timp de criză

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite