Un român nevinovat a fost eliberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acuzat de asasinarea unei femei din localitatea Sabinanigo, Zaragoza, un român a fost pus în libertate în cursul zilei de ieri. Deoarece singura persoană care îl acuza de asasinat s-a dovedit că a depus mărturie mincinoasă, românul a fost eliberat din închisoare.

Judecătorul care se ocupa cu investigația morții unei femei, de naționalitate spaniolă, din localitatea Sabinanigo, Zaragoza, a pus în libertate pe unul dintre principalii suspecți de asasinat.

 Este vorba despre un român care locuia în aceeași localitate cu victima și despre care se bănuia că a sechestrat femeia, a bătut-o, după care a aruncat-o în albia unui râu unde aceasta s-a înecat.

Conform informațiilor oferite de către avocatul românului, judecătorul l-a pe acesta eliberat deoarece s-a dovedit că singurul martor care îl acuza pe român a depus mărturie mincinoasă, el devenind acum principalul suspect. 

Astfel, după 10 luni de pușcărie, românul a fost pus în libertate.

Infracțiunea se petrecea la data de 10 iunie, 2008, când victima, Maria Pilar Blasco, a dispărut de la domiciliu în jurul orei 15.30.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite