Un român mort în accident de maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu şase luni în urmă, îşi cumpărase propriul loc de veci.

În familia lui Necşor Marian, necazurile s-au ţinut lanţ în acest an. În urmă cu şase luni a decedat mama sa, iar tatăl s-a stins din viaţă acum trei săptămâni.

Duminică, Marian (40 de ani), împreună cu soţia sa, Mirela( 36 de ani), călătoreau pe şoseaua naţională N-340, în direcţia Barcelona, când, în dreptul localităţii Santa Magdalena de Pulpis, un autoturism 4X4 a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu maşina în care circulau cei doi români.

Marian a murit pe loc, soţia sa fiind dusă de urgenţă la spital cu un traumatism toracic sever. Originar din localitatea Ocniţa, judeţul Dâmboviţa, Marian locuia, împreună cu soţia, cele două surori şi un frate, în Spania de cinci ani, muncind în tot acest timp în construcţii.

Acum era şomer, iar soţia lucra la curăţenie în case. Contactată telefonic, una dintre cele două surori îşi aminteşte printre lacrimi:”Îşi cumpărase el însuşi locul de veci acum o jumătate de an, când am îngropat-o pe mama. Parcă se pregătea să meargă alături de părinţi”, spune Mirela.

În această dimineaţă, corpul neînsufleţit al românului a ajuns în ţară. Soţia Mirela se recuperează după trauma suferită, dar se află în afara oricărui pericol.

Prietenii din Castellon îi transmit, pe această cale un ultim omagiu.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite