Un român, luat în coarne de tauri, în Pamplona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbătoarea San Fermin, care a făcut să fie cunoscut în întreaga lume oraşul Pamplona, din Navarra, Spania, a început în ieri şi s-a soldat cu 13 persoane rănite, printre care şi un

Sărbătoarea San Fermin, care a făcut să fie cunoscut în întreaga lume oraşul Pamplona, din Navarra, Spania, a început în ieri şi s-a soldat cu 13 persoane rănite, printre care şi un român.

H.C. (31 de ani), conaţionalul nostru rezident în Pamplona, a fost transportat de urgenţă la Spitalul General din localitate. Din fericire, bărbatul de naţionalitate română nu prezintă răni grave: ceva dinţi sparţi în cădere, contuzii şi vânătăi. În schimb, un spaniol în vârstă de 37 de ani se află într-o stare foarte gravă.

Sărbătoarea, care se va încheia pe data de 14 iulie 2008, atrage în fiecare an aproximativ 200.000 de persoane din toate colţurile lumii, turişti care vor să petreacă momente pline de acţiune şi adrenalină.

"Los encierros" (cele câteva minute în care şase tauri sunt lăsaţi liberi să alerge pe străzile delimitate ale oraşului) se vor repeta pe străzile centrului istoric din Navarra în fiecare dimineaţă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite