Spania: Un român s-a ascuns de Poliţie într-un canal şi a murit înecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român, urmărit de poliţişti, s-a ascuns, împreună cu alţi doi compatrioţi, în apele unui canal de irigaţii. Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, a murit însă înecat, încercând să scape de forţele de ordine.

Grupul de Activităţi Subacvatice al Gărzii Civile a recuperat, luni dimineaţa, corpul lipsit de viaţă al unui tânăr român de 22 de ani, din canalul Lobon, din provincial spaniolă Badajoz (Extremadura).

A fost finalul tragic al unei poveşti care are toate ingredientele unui film de acţiune: urmăriri în viteză pe autostradă, infractori, suspans, un accident rutier şi o moarte tragică, scrie cotidianul Hoy.

Totul a început duminică seară. Patrulele Gărzii civile efectuau un control de rutină la intrarea în localitatea Alange, oprind autoturismele şi identificând şoferii.

Aici au cerut şi şoferului maşinii în care se afla românul de 22 de ani, alături de alţi patru români, să tragă pe dreapta. Conducătorul auto, însă, conform agenţilor de poliţie, nu a oprit. Din contră, a accelerat, încercând să scape de Garda Civilă, care a plecat imediat în urmărirea autoturismului suspect.

Află de ce fugeau românii de poliţişti şi cum au fost prinşi fugarii

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite