Spania: A fost reţinut un om fără adăpost care i-a tăiat gâtul unui român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul a avut loc pe aeroportul Barajas din Madrid
Incidentul a avut loc pe aeroportul Barajas din Madrid

Un bărbat fără adăpost aciuat în aeroportul Barajas din Madrid, cunoscut drept "Turcul", i-a tăiat gâtul altui cerşetor, de origine română.

Potrivit declaraţiilor unor marori, printre care şi victima, un cetăţean de naţionalitate română, care îşi ducea zilele vânzând pungi în Terminalul 1 din Aeroportul Barajas din capitala spaniolă, un bărbat fără adăpost, în vârstă de 30 de ani, i-a tăiat gâtul altuia, de aceeaşi vârstă.

Reporterii agenţiei spaniole de ştiri EFE au precizat că suspectul era poreclit "Turcul", după naţionalitatea sa, cum a precizat cetăţeanul, de origine română, victima primului. De mai mult timp, aceşti oameni ai străzii îşi duceau zilele în aeroport, unde vindeau plase turiştilor cu exces de kilograme la bagaj, au explicat câţiva angajaţi ai aeroportului.

După cele declarate de cetăţeanul român, "Turcul" a sosit sâmbătă la locul său din aeroport, cam prost dispus şi a început să se certe cu el, iar românul a decis să plece de acolo. În momentul în care acesta s-a întors, cerşetorul de origine turcă l-a atacat cu un cutter, provocându-i o rană de câţiva centimetri la gât, de la ureche şi până la barbă.

Aflați AICI care este, în prezent, starea bărbatului

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite