Românul care a ucis-o pe Concha Roig era fiul menajerei victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii de pe strada Enmedio din Castellon sunt încântaţi că presupusul asasin al fostei consiliere a Primăriei din Castellon, Concha Roig, a fost arestat. Vecinii spun că acesta avea probleme cu drogurile şi că venea adesea în casa victimei.

Satisfacţie generală între vecinii fostei consiliere a Primăriei din Castellon, Concha Roig, asasinată pe 26 mai, în propria casă, pentru arestarea presupusului criminal, care ar putea fi chiar fiul menajerei care muncea în locuinţa victimei.

Acesta a fost extrădat din România, unde a fost arestat şi a ajuns în Spania în weekendul recent încheiat. Unii dintre vecini confirmă că tânărul "frecventa adesea casa şi o ajuta pe mama sa la multe din sarcinile de curăţenie pe care aceasta le realiza în casa Conchei Roig", relatează cotidianul El Periodico Mediterraneo.

Carmen Navarro, locatară la apartamentul trei din imobilul unde locuia Concha Roig, la numărul 105 de pe strada Enmedio din capitala regiunii La Plana, a explicat că "în bloc făcea curăţenie, de asemenea, sora mamei presupusului asasin şi ambele erau foarte simpatice şi de treabă". "Erau două femei foarte bune", a mai spus Navarro.

Citeşte pe adevarul.es ce spun vecinii despre presupusul asasin şi de ce toată lumea de pe scară îl bănuia pe român de crimă

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite