Românii îşi îmbunătăţesc timpii pe circuitele din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cincisprezece pasionaţi de motociclism din România s-au antrenat trei zile pe cei 4.025m de asfalt din Almeria, la jumătatea lunii ianuarie. De obicei ei aleg circuite mai apropiate, însă anul acesta s-au antrenat în Spania.

"Varietatea mare de viraje și o linie dreaptă de 900 de metri, precum și prețurile mai convenabile, ne-au determinat să venim la Almeria",a declarat pentru "Adevărul", Ionuț Miștode, prezent la competitie.

"Călătorim în medie de cinci ori pe an cu motocicletele proprii pregătite conform regulamentului FIM la circuite din Europa, precum Serres (Grecia), Slovakiaring, Hungaroring, Pannoniaring, iar timpii noștri și clasamentele sunt gestionate și publicate de Firemotorsport". "Astfel, avem un clasament de amatori care ne permite să ne comparăm unii cu alții și să vedem progresele de la an la an".

La antrenamentul din Almeria, la clasa Supersport, cel mai bun timp a fost obținut de Octavian Negrea - Yamaha (1.45), urmat de Bogdan Popovici - Honda (1.47), Dan Demetrescu- Suzuki (1.50) și Marian Zaharia (1.50). La clasa Superbike, Ionuț Mistode a înregistrat cel mai bun timp, urmat de Artur Boit - Honda și de Alin Romagnoli- Yamaha.

De la Amkart în Spania

Artur Boit, de 35 de ani din Bucuresti, unul dintre amatorii prezenți la Almeria, care a terminat sezonul trecut pe poziţia a cincisprezecea, cu 30 de puncte, ne-a povestit cursul vieții de motociclist român: "Ne antrenăm în mod normal la Amkart, în comuna Tunari, dar în acestă lună am reuşit să ajungem în Spania, la Almería".

Vezi aici VIDEO și aflați, totodată, de ce au ales românii circuitul din Almeria

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite