Cadavrul unui hoţ român zace de două săptămâni într-o morgă din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garda Civilă aşteaptă încă identificarea victimei, care a murit pe 9 februarie, după ce a căzut într-un canal colector, fugind de poliţiştii care-l prinseseră la furat.

Cadavrul tânărului de 21 de ani, de naţionalitate română, care a murit în 9 februarie, după ce a căzut într-un canal de colectare a apei când fugea de agenţii Gărzii Civile, se află deja de două săptămâni la morga din Palencia (nordul Spaniei), fără ca poliţiştii să îi afle identitatea.

Citeşte şi:
Un hoţ român a fugit de poliţişti şi şi-a găsit sfârşitul

Bărbatul a căzut în canal când fugea de agenţii care îl surprinseseră la furate, într-un centru de colectare a fierului vechi din Magaz de Pisuerga (Palencia) şi a suferit un traumatism cranioencefalic, murind pe loc.

Află ce se întâmplă dacă nu se află identitatea românului

Garda Civilă a trimis Ambasadei României la Madrid mostre de ADN şi amprentele mortului, aşteptând acum să fie informată cu privire la identitatea românului. În tot acest timp, cadavrul zace în morga din Palencia, pentru că poliţiştii nu pot întreprinde nicio măsură, nici de repatriere a cadavrului, nici de înmormântare, până când nu se află numele victimei.

Citeşte pe adevarul.es despre telefoanele suspecte primite de cei de la morgă

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite