Spania: Asasin român, plătit pentru încasarea unei moşteniri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un spaniol a plătit 5.000 de euro unui român, pentru a-i omorî pe unchii săi
Un spaniol a plătit 5.000 de euro unui român, pentru a-i omorî pe unchii săi

Cetăţeanul spaniol suspectat că ar fi angajat un ucigaş român plătit, i-a dat acestuia 5.000 de euro, urmând să îi ofere restul de bani după săvârşirea crimei.

Un bărbat spaniol de 45 de ani, identificat cu iniţialele J. M. S. B., originar din Torrelavega (Cantabria), a luat legătura cu un asasin de naţionalitate română, pentru a-i cere acestuia să îi omoare pe unchii săi, în vederea încasării unei moşteniri.


După câte se pare, spaniolul, care lucra la o agenţie imobiliară, a plătit 5.000 de euro unui cetăţean român, pentru a-i omorî pe unchii săi, doi bătrâni care locuiesc în Puente San Miguel. Bărbatul se supărase pe aceştia din cauza unei modificări pe care o făcuseră în testament şi care afecta moştenirea care i-ar fi revenit lui J. M. S. B.


Spaniolul a apucat să îi plătească asasinului român suma de 5.000 de euro, urmând ca restul banilor să îi ofere acestuia după încheierea "afacerii". El a pus, însă, câteva condiţii, pentru uciderea unchilor: ei ar fi trebuit să fie omorâţi la domiciliul lor, în anumite condiţii speciale, care să nu poată conduce la incriminarea nepotului, în urma cercetărilor poliţiei.

Aflaţi aici cum s-a încheiat operaţiunea în care a fost implicat românul.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite