Un român a ars într-un incendiu, în timp ce dormea într-o baracă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niculae Tașcă (43 de ani) muncea de șase luni la construirea unui adăpost pentru animale. El locuia într-o baracă, în condiții insalubre, împreună cu alte 13 persoane. De zece ani românul era rezident în Madrid.

Un român, în vârstă de 43 de ani, și-a pierdut viața ieri dimineață într-un incendiu care s-a petrecut în localitatea Alcala de Guadaira (Sevilla), anunță azi "Diario de Sevilla".

Niculae Tașcă a murit în timp ce dormea într-o baracă, situată în apropierea unei lucrări de construcții, la care muncea împreună cu alți 13 colegi. Ei construiau un adăpost pentru animale, pe un teren aflat în apropiere de șoseaua A-376. Românul și colegii săi locuiau "în condiții insalubre și erau exploatați", după cum menționează sursa citată.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 4.40. La acea oră, în baracă se aflau toți cei 13 colegi ai românului. Niculae Tașcă era cea mai apropiată persoană de locul în care a izbucnit incendiul. El a decedat în urma inhalării fumului, iar corpul său a fost cuprins de flăcări și a ars în întregime.

Ceilalți muncitori au reușit să scape fără să fie răniți, însă când Poliția a ajuns la fața locului a mai găsit doar 5 dintre cei 13 colegi ai românului. Cumnatul decedatului, Vasile, a declarat pentru ziarul din Sevilla că aceștia au fugit.

Vezi pe adevarul.es care a fost motivul pentru care au fugit aceștia de la fața locului

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite