Spania: A redus preţurile, iar afacerea a început să-i meargă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Savin (35 de ani), românul care a deschis un bar-restaurant la Tarragona
Andrei Savin (35 de ani), românul care a deschis un bar-restaurant la Tarragona

După un faliment, un român a găsit reţeta succesului în plină criză economică, la a doua sa afacere.

Experienţa acumulată ca bucătar, chelner sau chiar ca spălător de vase l-au ajutat pe Andrei Savin (35 de ani) să pună pe picioare, în urmă cu şase luni, în plină criză economică, un bar-restaurant la Tarragona, Catalunya. Cu o investiţie de peste 20.000 de euro, Andrei a luat în chirie un bar falimentar. „Am plătit 18.000 de euro pentru preluare, iar chiria lunară ajunge la 1.000 de euro", spune patronul.


Câteva modificări au atras imediat clienţii în barul lui Andrei: meniul a fost îmbogăţit cu mâncăruri româneşti, preţul băuturilor a fost redus, iar românul s-a abonat la televiziunea prin satelit, pentru a le pune la dispoziţie programele preferate spaniolilor şi românilor.

Află pe adevarul.es ce preţuri practică românul la barul său

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite