Un român a adormit la furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român a adormit în casa în care intrase să fure. Luni seară, o femeie de origine spaniolă din Basabermeja (Malaga), s-a întors acasă după o săptămână de vacanţă şi a găsit

Un român a adormit în casa în care intrase să fure. Luni seară, o femeie de origine spaniolă din Basabermeja (Malaga), s-a întors acasă după o săptămână de vacanţă şi a găsit uşa deschisă, iar gratiile de la ferestre - forţate. Femeia s-a uitat pe geam şi a avut surpriza să vadă un bărbat dormind chiar în patul ei.

L-a sunat imediat pe unul dintre fiii săi, care a anunţat Garda Civilă. Intrusul, un roman de 27 de ani, a auzit zgomote, s-a trezit şi a fugit pe un câmp din apropiere, înainte de sosirea oamenilor legii. Agenţii de la Garda Civilă au organizat echipe de căutare.

Ei au găsit, pe câmp, o armă învelită într-un cearşaf. La scurt timp, poliţiştii l-au localizat pe românul V.T., într-un tunel din apropiere. Oamenii legii l-au somat pe hoţ, dar acesta a fugit spre râul Guadalmedina. Poliţiştii au cerut întăriri, iar după două ore l-au găsit pe român, ascuns între trestiile de pe malul râului.

Pe armă şi pe cearceaf au fost găsite amprentele românului. Oamenii legii încearcă să afle de unde a fost cumpărată arma şi ce intenţiona să facă românul cu ea.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite