O reţea de proxeneţi româno-braziliano-spaniolă, anihilată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garda Civilă a arestat cincisprezece persoane, din care şase români, acuzaţi de trafic de fiinţe umane, proxenetism şi corupere de minori, care aduceau femei din România şi le obligau să se prostitueze în bordelurile din provincie.

Garda Civilă din Teruel a desfăşurat o operaţiune care s-a soldat cu anihilarea unei reţele dedicate traficului de carne vie şi proxenetismului, aducând femei din România pentru a le obliga să se prostitueze în bordelurile din provincie, şi cu arestarea a 15 persoane, de diferite naţionalităţi, cu vârste între 21 şi 73 de ani, scrie ABC.

Într-un comunicat, Delegaţia de Guvern din Aragon a explicat că în cadrul operaţiunii s-au făcut descinderi într-un domiciliu familial din Manzanera şi în trei cluburi de noapte dedicate prostituţiei din provincia Teruel şi provinciile limitrofe, găsindu-se, printre altele, o minoră care exercita prostituţia în localitatea La Puebla de Valverde.

Investigaţiile au fost demarate acum un an, după ce a fost depistat un tânăr de naţionalitate română care vindea substanţe stupefiante în mai multe astfel de cluburi-bordel din provincie, ceea ce a permis poliţiştilor să descopere existenţa unei reţele care se ocupa cu proxenetismul şi exploatarea sexuală a femeilor.

Citeşte pe adevarul.es cum erau recrutate femeile din România şi ce captură a făcut poliţia spaniolă în urma descinderilor la locuinţele şi cluburile proxeneţilor.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite