Spania: Politicianul care ”nu mai vrea români” are angajată o româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Xavier García Albiol, liderul Partidului Popular din Badalona vrea să-i excludă pe românii din această localitate, dar el își lasă copiii în grija unei femei care aparține tocmai grupului de străini pe care-l urăște.

"Baby-siterul copiilor consilierului García Albiol este o româncă" titrează astăzi ediția electronică a ziarului "ABC". Conform sursei citate, liderul Partidului Popular din Badalona (Catalunya) își lasă copiii în grija unei românce, deși el a declarat că românii "au venit în Spania exclusiv pentru a deveni delicvenți".

Într-un articol în care se spune că Departamentul de Acțiune Socială din cadrul Comunității din Catalunya a prezentat astăzi tribunalului cazul din Badalona, pagina web a ziarului "ABC" menționează sec, fără să dea multe detalii, faptul că "o femeie de origine română" îi îngrijește "pe copiii consilierului de Badalona".

Xavier García Albiol a iscat un adevărat scandal politic în Spania după ce sâmbăta trecută a împărțit fluturași în care apărea o fotografie cu o pancartă pe care scria "Nu vrem români" și în care mai apăreau și două femei arabe cu capetele acoperite. Sub fotografie scria "Cartierul tău este sigur?".

Vezi pe adevarul.es cum au reacționat autoritățile spaniole și române după acest caz

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite