Patapievici: ”Băsescu a avut o casetă cu Geoană făcând sex oral”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Roman Patapievici
Horia Roman Patapievici

Președintele Institutului Cultural Român, Horia Roman Patapievici, a acordat un interviu ziarului spaniol ”La Vanguardia”, în care l-a apărat pe Băsescu.

Horia Roman Papievici a declarat, pentru ziarul spaniol ”La Vanguardia”, că știe din surse sigure faptul că Băsescu a primit o casetă cu Mircea Geoana în timpul unei partide de sex oral.

”Haos politic?! Avem oligarhi care joacă un rol dezagradabil. Lupt împotriva lor ca un intelectual. Din acest motiv sunt unul dintre oamenii lui Băsescu. Dar acești oligarhi nu sunt mafioți; încearcă să nu comită crime. În Rusia sau Bulgaria se omoară, în România, nu”, a răspuns Patapievici la întrebarea pusă de reporterul ziarului spaniol (”Există o imagine a României ca fiind o țară de emigranți, oligarhi și haos politic?”

Cât despre imaginile în care Băsescu apare lovind un copil, Patapievici spune: "Scârbos. Eu nu cred că Băsescu ar fi lovit copilul, cred că l-a împins din drumul lui. Greșeala sa a fost că a negat fapta imediat. A fost puțin ca în cazul lui Bill Clinton cu sexul oral...".

Referindu-se la el însuși, filosoful spune că este un intelectual liber, dar că îl ajută pe președinte în lupta contra oligarhilor și, de asemenea, în lupta pentru reformarea Statului. ”Avem Senatul și Camera Deputaților, ceea ce rezultă foarte scump. Avem, practic, același număr de parlamentari ca Statele Unite, unde locuiesc aproape 300 de milioane de locuitori”, a adăugat filosoful.

Horia Roman Patapievici s-a născut în Bucureşti, la 18 martie 1957 și este un binecunoscut scriitor, fizician, filosof şi eseist român.

Citiţi pe adevarul.es de ce nu s-a folosit Traian Bãsescu de casetã, conform declaraţiilor lui Patapievici.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite