Poliţia l-a arestat pe "Naşul" infractorilor români din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorel Inocenţiu Hanea (38 de ani), cel mai temut infractor român din capitala Spaniei, a fost arestat pentru a 14-a oară de Poliţia Naţională spaniolă.

Dorel. Doar numele său inspira teroare în lumea infractorilor români.

El conduce un BMW, dar dacă vrea orice altă maşină, nu trebuie decât să i-o ceară proprietarului ei. Dacă merge la un concert de muzică românească, încărcat de inele şi bijuterii, numai la apariţia sa se eliberează o masă întreagă pentru el. Curriculumul său de extremă violenţă îl precede peste tot şi îl ajută să obţină tot ce cere, scrie cotidianul ADN.

Citeşte şi:
Madrid: Şase proxeneţi români încasau 35.000 de euro lunar, "taxă" de la prostituate

Dar în calea lui Dorel Inocenţiu Hanea, "Naşul", s-a interpus Poliţia Naţională, care l-a arestat pe 24 februarie pentru a 14-a oară, de data aceasta ca şef al unei reţele de proxeneţi care opera în poligonul Marconi, Casa de Campo, din Madrid, respectiv pe bulevardul Madrid din Alcala de Henares.

Află unde se refugia Dorel când avea nevoie de câteva zile de relaxare

În jur de 50 de femei îi plăteau "tribut" săptămânal, câte 200 de euro, dacă ocupau câte un loc "privilegiat" în sensurile giratorii, sau 150 de euro, dacă "operau" pe străduţe mai lăturalnice. Strângerea taxelor îi aduceau, săptămânal, lui Dorel, 35.000 de euro. Patru prostituate l-au denunţat, însă, în august, şi Poliţia a început investigaţiile.

Citeşte pe adevarul.es de ce era Dorel temut între infractorii din Madrid

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite