Un minor de 17 ani, proxenet pentru iubita adusă din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Naţională a reţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, trei persoane de naţionalitate română, acuzate că au forţat o tânără de 18 ani să se prostitueze într-un club de noapte

Poliţia Naţională a reţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, trei persoane de naţionalitate română, acuzate că au forţat o tânără de 18 ani să se prostitueze într-un club de noapte din Granada.

În urma unui denunţ primit la Ambasada României din Madrid, în data de 21 noiembrie 2008, agenţii au început investigaţiile.


Firul anchetei i-a condus la reţinerea lui I.I, un minor în vârstă de 17 ani, şi a altor două persoane, o femeie de 19 ani şi un bărbat de 32 de ani, toţi de naţionalitate română.

Minorul, iubitul fetei sechestrate şi obligate să se prostitueze, o adusese pe aceasta din România, cu promisiunea că vor fi împreună.

Odată ajunsă în localitatea Las Gabias, din Granada, unde locuiau unchii tânărului, fata a fost bătută şi agresată sexual în mod repetat.

Ea a fost trimisă ulterior într-un club de noapte, unde era supravegheată de românca de 19 ani.

Minorul român a fost arestat ieri, fiind pus la dispoziţia Tribunalului pentru minori, fiind acuzat de proxenetism şi sechestrare de persoană.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite