Sediu pentru asociaţia românilor din Cuenca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambasadoarea Maria Ligor si primarul din Cuenca la inaugurare Foto: ABC
Ambasadoarea Maria Ligor si primarul din Cuenca la inaugurare Foto: ABC

Asociaţia Hispano-Română din Cuenca şi-a inaugurat sâmbătă spaţiul primit din partea Primăriei din oraşul din Castilla-La Mancha, în prezenţa ambasadoarei României, Maria Ligor.

Asociaţia Hispano-Română din Cuenca dispune acum de un sediu în Cuenca, în care va putea să îşi realizeze activităţile şi care va putea servi ca punct de întâlnire pentru comunitatea română din provincie. Primarul din Cuenca, Francisco Javier Pulido, şi ambasadoarea României în Spania, Maria Ligor, au inaugurat sâmbătă un spaţiu cedat de Primăria din Cuenca, situat în zona rezidenţială Universitate, pe strada Pedro Almodovar fără număr.

După ce a tăiat panglica inaugurală, atât primarul oraşului Cuenca, cât şi ambasadoarea României au adresat câteva cuvinte asistenţei, subliniind colaborarea între cele două popoare şi necesitatea continuării stabilirii de noi legături româno-spaniole.

Maria Ligor i-a mulţumit primarului din Cuenca, Francisco Javier Pulido, pentru răspunsul prompt dat comunităţii române de a le oferi un sediu în localitate, în care să îşi desfăşoare activitatea.

Citeşte pe adevarul.es care au fost personalităţile prezente la inaugurare şi ce le-a transmis primarul localităţii Cuenca românilor din oraş

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite