Alejandro De Abarca, presupusul ucigaş al româncei din Mallorca, ar avea tulburări psihice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotografia lui Alejandro De Abarca Barnet, suspectul numărul unu în uciderea Anei Niculai, a fost împărţită tutoror forţelor de poliţie de pe insulă, aceştia avertizând că bărbatul poate avea tulburări psihice şi este foarte periculos.

UPDATE Poliţiştii au dedus, în urma dovezilor culese de-a lungul investigaţiei, că presupusul criminal şi victima sa, românca Ana Niculai, nu se cunoşteau dinainte, excluzând astfel varianta iniţială, cum că spaniolul era obsedat de ea. Citeşte mai multe aici.

Presupusul asasin al româncei de 25 de ani, Ana Niculai, tânăra care a fost găsită carbonizată în portbagajul unei maşini, luni seara, în Mallorca, are un chip.

Citeşte şi:
UPDATE Noi descoperiri în cazul Anei Niculai, găsită carbonizată la Mallorca

Acesta e principalul suspect în uciderea româncei Ana Niculai, din Mallorca

Iubitul româncei carbonizate: "Nu mă simt vinovat de nimic"

Garda Civilă a distribuit, încă de ieri, fotografii ale lui Alejandro de Abarca Barnet, spaniol de 32 de ani, tuturor forţelor de securitate de pe insulă, informează Diario de Mallorca.

Poliţiştii au fost avertizaţi să acţioneze la prinderea suspectului cu mare precauţie, dat fiind că acesta este foarte periculos, având şi tulburări psihice.

De Abarca îşi ispăşea în închisoare o pedeapsă pentru furt calificat, fiind însă în a treia parte a condamnării, ceea ce însemna că avea dreptul la a primi permisii la sfârşiturile de săptămână. Weekend-ul trecut, înainte de lunea cu pricina, Alejandro De Abarca Barnet a primit din nou permisie, însă nu a mai revenit înapoi la închisoare.

Investigatorii cred că bărbatul a atacat-o pe tânără în Palma de Mallorca, puţin după ora 7 dimineaţa, când ea se îndrepta spre barul pe care îl deţinea pe strada Socorro.

Vezi FOTO cu suspectul şi citeşte pe adevarul.es care sunt ipotezele poliţiştilor spanioli asupra motivelor producerii crimei şi cum cred aceştia că s-au petrecut faptele

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite