Români norocoşi, câştigători la loterie, în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie de români din regiunea Huesco, situată în nordul Spaniei, a câştigat la loteria din Spania, la marea tragere o mică avere. Potrivit presei spaniole, Mihai şi Aurelia sunt acum mai bogaţi cu 400.000 de euro.

Bucurie mare în sătucul Granen, o localitate din Spania unde mai toţi locuitorii se ocupă cu agricultura. Cei 2.000 de locuitori ai satului petrec de bucurie că potul cel mare la Loteria Specială „Il Gordo", care are loc în fiecare an de Crăciun, a fost câştigat de câţiva membri ai comunităţii.

Numărul norocos a fost 58.268 şi fiecare dintre cei 10 câştigători va primi 400.000 de euro, acesta fiind cel mai mare premiu din istora acestei extrageri. „Am simţit ceva de nedescris când am auzit numărul. Am râs, am plâns... Nu-mi venea să cred!", a spus una dintre câştigătoare, pentru publicaţia spaniolă „El Pais". Ea este cu atât mai emoţionată cu cât, în urmă cu exact 50 de ani, familia soţului său, care poartă numele „Fortunato" - „Norocosul", a câştigat la această loterie.


Printre fericiţii câştigători se află şi o familie de români. În urmă cu o lună ei au a deschis un bar în localitatea Huesca, capitala provinciei în care se află Granen. Localul a fost denumit „Carlitos", după mezinul patroanei. Băieţelul are acum 10 luni. La aflarea veştii, Mihaela a decis să facă cinste tuturor clienţilor din bar. „Azi nu se plăteşte", a spus ea.

Ne gândeam că poate câştigăm 20 de euro

Fericiţi ai sorţii se consideră şi Mihai şi Aurelia, doi români care trăiesc de 10 ani în sătucul cu noroc. „Am cumpărat biletul aseară, chiar când vânzătoarea era pe punctul de a închide. Nu ne-am imaginat niciodată că vom câştiga atâţia bani, ne gândeam că poate vom lua vreo 20 de euro, au declarat cei doi pentru presa spaniolă.

Era şomeră

Bucuria le este cu atât mai mare cu cât Aurelia este şomeră. Ca şi toţi ceilalţi câştigători, ei şi-au petrecut dimineaţa primind vecinii care îşi doreau să-i felicite pentru noroc. „Este foarte emoţionant", au mai spus ei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite