A intrat în comă după ce a fost bătut în faţa unui club de noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Nico, un român în vârstă de 27 de ani se află în comă, după o luptă în faţa unui club de noapte din localitatea Empuriabrava, Girona, după cum informează ziarul “El

Constantin Nico, un român în vârstă de 27 de ani se află în comă, după o luptă în faţa unui club de noapte din localitatea Empuriabrava, Girona, după cum informează ziarul “El Punt”.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică, 7 decembrie, iar doi dintre prietenii lui Constantin îi acuză pe bodyguarzii clubului Star, împotriva cărora au depus o plângere. După primele investigaţii, poliţiştii nu i-au găsit vinovaţi pe bodyguarzi.

Tânărul este internat în spitalul Doctor Trueta din Girona şi se află în stare foarte gravă, din cauza loviturilor primite.

În urma vizionării înregistrărilor camerelor de supraveghere, a fost arestat doar un român, bănuit că ar fi fost implicat în bătaia de duminică.

Primăria localităţii a decis în urmă cu două săptămâni închiderea clubului „Star”, acest fiind singurul local din zonă care nu respecta normele de securitate impuse de administraţie.

Din motive birocratice, ordinul de închidere a localului a fost înmânat patronilor doar în cursul zilei de miercuri, 10 decembrie. Surse din Primărie au declarat că incidentul din noaptea de duminică nu are nicio legătură cu decizia de-a închide localul.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite