A înşelat sute de aspiranţi la cariera de gigolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din sutele de tineri cu aspiraţii de gigolo, pe care "madame" i-a înşelat cu sume mari de bani, doar unul a avut curajul să o denunţe la poliţie. Conform datelor oferite de poliţia din

Din sutele de tineri cu aspiraţii de gigolo, pe care "madame" i-a înşelat cu sume mari de bani, doar unul a avut curajul să o denunţe la poliţie. Conform datelor oferite de poliţia din Malaga, unde a fost arestată acuzata, cel care a depus denunţul a fost un tânăr imigrant, înşelat în acelaşi mod.

Acuzata, o columbiancă de 32 de ani, a reuşit să strângă aproximativ 250.000 de euro, înşelând peste 350 de bărbaţi. Femeia pretindea că are o "agenţie de servicii sexuale" pentru femei, publicând chiar şi anunţuri în care îşi făcea cunoscută afacerea. În anunţ, doamnelor cu bani li se promitea sex de calitate şi multă discreţie, alături de trei numere de telefon.

Mulţi tineri, din dorinţa de a deveni ei înşişi gigolo, sunau la numere de telefon, cu scopul de a fi angajaţi la respectiva firmă. "Patroana" nu refuza ocazia de a avea un nou angajat, însă le cerea tinerilor o taxă de 280 de euro, pentru a figura ca asociaţi ai afacerii.

Lucrurile nu se opreau aici: după doar câteva săptămâni, băieţii erau contactaţi telefonic de către o persoană care îşi spunea Cristina şi care îi anunţa că au prima întâlnire cu o doamnă foarte bogată. Din aceste motive, trebuie să plătească o garanţie de 1.500 de euro într-un cont, deoarece persoana respectivă vrea sa aibă siguranţa că totul se va desfăşura cu o discreţie maximă.

În schimbul a cinci ore de "muncă", li se promitea 2.000 de euro cash. Totul mergea ca pe roate, până în momentul în care trebuia să se vadă cu respectiva doamnă bogată, care "uita" să mai vină la întâlnire, băieţii nemaiputând să-şi recupereze banii oferiţi drept gaj.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite