Promoţii la biletele de avion Spania-România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Promoţia vizează biletele cumpărate până la data de 16 ianuarie 2010
Promoţia vizează biletele cumpărate până la data de 16 ianuarie 2010

Sub sloganul "Strângem cureaua pentru bugetul dumneavoastră", compania aeriană Iberia oferă bilete începând de la 24 de euro, cu toate taxele incluse.

La început de an, compania spaniolă Iberia pune la dispoziţia clienţilor săi 500.000 de bilete de avion pentru destinaţii naţionale la preţuri cuprinse între 24 şi 64 de euro. Astfel, din peninsulă către Insulele Canare pot fi achiziţionate bilete la preţul de 34 de euro un drum. Un bilet de avion pentru o destinaţie spaniolă peninsulară poate costa doar 24 de euro un drum.

Referitor la destinaţiile internaţionale, Iberia a pus la dispoziţia clienţilor săi care merg în Germania, România, Italia, Franţa, Portugalia, Olanda sau Irlanda mai multe oferte promoţionale.

Pentru a profita de aceste oferte, doritorii trebuie să cumpere biletele înainte de data de 17 ianuarie 2010, iar zborurile să se efectueze în perioada 16 ianuarie-29 aprilie. Între data plecării şi a întoarcerii trebuie să existe cel puţin un weekend şi cel mult 30 de zile, ceea ce înseamnă că trebuie achiziţionat un bilet dus-întors pentru a se putea profita de această ofertă.

Află ce preţuri au biletele de avion tur-retur către România.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite