La hotelurile din Spania, reducerile devin tot mai atractive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criza economică prin care trece Spania avantajează turiştii, se pare. Oamenii de afaceri din sectorul hotelier fac reduceri şi cadouri în bani pentru a-şi atrage clienţii. În

Criza economică prin care trece Spania avantajează turiştii, se pare. Oamenii de afaceri din sectorul hotelier fac reduceri şi cadouri în bani pentru a-şi atrage clienţii.

În staţiunea Benidorm, provincia Alicante, lanţul de hoteluri "Magic Costa Blanca" face cadou 200 de euro turiştilor care închiriază camere cel puţin pentru o săptămână.

Şapte zile de cazare în hotelurile "Cristal Park" şi "Fenicia", de 3 şi respectiv 4 stele, costă în jur de 550 de euro, dintre care 200 sunt scăzuţi din factură.Românii din Spania preferă să-şi împartă concediile între Coasta Mediteranei şi ţara de origine.

Vara aceasta, mulţi compatrioţi au fost tentaţi de ofertele hotelurilor de pe litoralul spaniol şi şi-au scurtat şederea în ţară. Claudiu Nazare (36 de ani), din Constanţa, locuieşte de nouă ani în Madrid şi până acum şi-a petrecut vacanţele numai în România.

"Am concediu toată luna august, dar voi sta în ţară doar 14 zile. Restul vacanţei o voi petrece pe plajă, pentru că este mai economic", a spus Claudiu. De aceeaşi părere este şi Francisca Radu (31 de ani), originară din Roşiorii de Vede.

Ea trăieşte în localitatea madrilenă Valdemorillo de cinci ani şi până acum a petrecut concediul numai în România. "În august, eu şi soţul meu vom merge 14 zile la plajă în Alicante şi 14 zile în ţară. Profităm de reduceri pentru a vizita litoralul din Spania", a afirmat Francisca.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite