Un homosexual român a violat şi a ucis o bătrână de 99 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procuratura din Zaragoza cere o pedeapsă de 23 de ani de închisoare în cazul unui român care a violat şi a asfixiat o bătrână de 99 de ani, paralizată. Acuzatul, George Daniel Rădoi, în

Procuratura din Zaragoza cere o pedeapsă de 23 de ani de închisoare în cazul unui român care a violat şi a asfixiat o bătrână de 99 de ani, paralizată. Acuzatul, George Daniel Rădoi, în vârstă de 26 de ani, a intrat în casa victimei împreună cu fiul acesteia, pentru a întreţine relaţii sexuale cu bărbatul spaniol. Românul este acuzat de viol şi omucidere.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 24 februarie 2007, la domiciliul victimei. Conform depoziţiilor martorilor, George Daniel Rădoi şi un alt român, Florin B., de 21 de ani, au pătruns în casa femeii, în jurul orei 1.15, la invitaţia fiului acesteia. Bătrâna era paralizată şi imobilizată la pat de trei ani, din cauza unei leziuni cerebrale grave.

Spaniolul şi Florin B. au intrat într-o cameră a locuinţei pentru a întreţine relaţii sexuale, iar George Daniel Rădoi a rămas în sufragerie, aşteptându-şi rândul. La un moment dat, inculpatul s-a deplasat în camera bătrânei, a dezbrăcat-o şi a violat-o, femeia neputând reacţiona.

Când cei doi bărbaţi au ieşit din cameră, spaniolul a văzut lumina aprinsă în dormitorul mamei sale. Aici, l-a găsit pe român aşezat pe un scaun, în timp ce corpul celei care i-a dat viaţă zăcea într-o baltă de sânge.

La autopsie, s-a stabilit că femeia avea trei coaste rupte, care au împiedicat plămânii să functioneze, determinând asfixierea victimei. Medicii au descoperit că bătrâna prezenta urme seminale, provenind de la inculpat, şi leziuni vaginale.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite