Un român de 35 de ani a murit înecat într-un lac din Toledo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul, aflat sâmbăta trecută la un grătar cu prietenii pe malul lacului Finisterre, a încercat să ajungă pe cealaltă parte înot, dar a fost înghiţit de ape. Cadavrul său a fost găsit abia azi, după aproape o săptămână de căutări.

Agenţii Grupului Specializat în Activităţi Subacvatice (GEAS) ai Gărzii Civile au găsit corpul unui bărbat de 35 de ani care a dispărut sâmbăta trecută, când a încercat să traverseze înot lacul de acumulare Finisterre, din localitatea Tembleque (Toledo). Potrivit Comandamentului Gărzii Civile din Castilla-La Mancha, scafandrii au găsit cadavrul dispărut în jurul orei 10.30, în apele lacului, scrie 20 minutos.

De sâmbătă scafandrii l-au căutat fără încetare pe bărbat, care era de naţionalitate română, fără succes, însă, până azi dimineaţă, când cadavrul acestuia a fost scos la mal. Apele reci ale lacului au împiedicat ieşirea la suprafaţă a corpului neînsufleţit al românului, susţin agenţii Gărzii Civile.

Românul venise la un grătar, pe malul lacului

Bărbatul dispărut, în vârstă de 35 de ani, cu iniţialele A.S.B., locuia în localitatea Mora, din provincia Toledo (Castilla-La Mancha). Românul se afla sâmbătă pe marginea lacului, la un grătar, împreună cu alte persoane şi a murit înecat încercând să treacă de cealaltă parte a lacului înotând.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite