Au furat o maşină şi au omorât trei persoane în numai 10 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de maşină, petrecut ieri seară în jurul orei 20.30, a provocat moartea a trei persoane şi rănirea a altor două. Vinovaţii sunt doi români care au furat un autoturism 4X4

Un accident de maşină, petrecut ieri seară în jurul orei 20.30, a provocat moartea a trei persoane şi rănirea a altor două.

Vinovaţii sunt doi români care au furat un autoturism 4X4 şi au intrat în coliziune cu o altă maşină, în care circulau două persoane (una dintre ele, o femeie de naţionalitate română). În accident a fost implicat şi un biciclist. În urma impactului, hoţii au fost răniţi, iar celelalte trei persoane au decedat pe loc.

După cum informează surse din cadrul Gărzii Civile, accidentul a avut loc pe drumul A-419, în provincia Huelva, Comunitatea Andaluzia.

Cei doi români, deşi erau răniţi, au fugit de la locul accidentului, însă au fost prinşi de o patrulă a Gărzii Civile. Oamenii legii fuseseră avizaţi, în jurul orei 20.20, de furtul autoturismului 4X4. În prezent, hoţii se află sub supraveghere medicală la Spitalul Juan Ramón Jimenez din Huelva.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite