Au furat din peste 70 de locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup format din nouă români şi un spaniol a fost reţinut, de poliţia naţională spaniolă, chiar în momentul când se întorceau de la furat din Alicante. Cu toţii sunt acuzaţi de

Un grup format din nouă români şi un spaniol a fost reţinut, de poliţia naţională spaniolă, chiar în momentul când se întorceau de la furat din Alicante.

Cu toţii sunt acuzaţi de comiterea a peste 70 de furturi din locuinţe şi magazine. Săvârşeau furturile în funcţie de nevoile şi cererile de pe piaţa neagră, unde distribuiau obiectele furate.

Unii dintre ei realizau diferite activităţi de grădinărit sau lucrări de renovare a clădirilor cu scopul de a strânge informaţii şi a alege posibilele obiective. Alţii se ocupau de întocmirea listelor, în funcţie de cerinţe, cu obiectele care urmau să fie sustrase.

Românul I.V.H., în vârstă de 22 de ani era şeful grupului. Ceilalţi arestaţi sunt: L.E.M. (26), C.M. (22) y F.D. (30), V.C. (47), M.S. (41), D.D. (24), G.V. (45) y M.M. (19), toţi români, şi spaniolul P.M.M. (32).

Arestările s-au produs în localitatea Gandia (Valencia). În apartamentele lor s-au găsit două pistoale şi un revolver, o motocicletă şi un ATV.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite