Au furat bijuterii în valoare de 70.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist care realiza, ca în fiecare zi, acelaşi traseu între două localităţi din provincia Valladolid, a trăit sperietura vieţii sale: o maşină a Gărzii Civile si una a Poliţiei

Un taximetrist care realiza, ca în fiecare zi, acelaşi traseu între două localităţi din provincia Valladolid, a trăit sperietura vieţii sale: o maşină a Gărzii Civile si una a Poliţiei locale l-au urmărit, cu sirenele puse, ca în filme. Oprind pe dreapta, spaniolul a fost lămurit de către oamenii legii că obiectivul lor erau cei doi români pe care îi transporta pe bancheta din spate al taxiului.

Surse din cadrul poliţiei au declarat că românii furaseră bijuterii în valoare de 70.000 de euro dintr-un magazin din localitatea Salamanca.

Evenimentul se petrecea în cursul zilei de marţi, în jurul orei 11.30. Cei doi infractori au intrat în magazinul de bijuterii şi l-au lovit cu pumnii pe proprietarul localului. După ce l-au bătut mar pe proprietar, i-au legat mâinile şi l-au închis în beciul clădirii, pentru ca ei să poată fura în linişte.

Şi-au umplut genţile cu bijuterii în valoare de 70.000 de euro şi au urcat într-un taxi pentru a fugi de la locul faptei. Au plătit şoferului 120 de euro să-i ducă până în Valladolid, taximetristul nebănuind în niciun moment că cei doi erau hoţi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite