Au furat din acelaşi bar şi au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Ulciorul nu merge de multe ori la apă." Aşa spune o vorbă românească. Se pare că acest lucru nu l-au ştiut doi tineri români, care sunt bănuiţi că au furat de mai multe ori din

"Ulciorul nu merge de multe ori la apă." Aşa spune o vorbă românească. Se pare că acest lucru nu l-au ştiut doi tineri români, care sunt bănuiţi că au furat de mai multe ori din acelaşi bar. Este vorba despre un local din Santa Maria la Real de Nieva, din Segovia.

Cei doi, un bărbat (22 de ani) şi o femeie (21de ani) au fost surprinşi de un cetăţean, care a avertizat imediat poliţia. Apucaseră să spargă două aparate de jocuri mecanice din care au furat banii, apoi s-au urcat în maşină şi au fugit de la locul faptei.

Nu au ajuns prea departe, pentru că, după o oră şi jumătate au fost reţinuţi de Garda Civilă în localitatea Bernardos, aflată la nouă kilometri distanţă. După cercetările efectuate, s-a stabilit că cei doi sunt autorii altor două spargeri, în lunile iunie şi iulie, când, din bar s-au furat 3.000 de euro şi un televizor de plasmă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite