Ce filme vedem sãptãmâna aceasta în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mass-media spaniole au prezentat premierele acestei sãptãmâni, printre care se pot numãra filmele Race to Witch Mountain, Man on Wire sau Legãturi de sânge.

Race to Witch Mountain
O experta în obiecte zburãtoare neidentificate îşi uneşte forţele cu cele ale unui şofer de taxi lipsit de noroc din Las Vegas pentru a proteja doi fraţi adolescenţi înzestraţi cu puteri paranormale. O organizaţie diabolicã încearcã sã-i captureze pentru a-i folosi cu scopul de a-şi pune în aplicare planurile malefice.
SUA, 2009. Regizor: Andy Fickman. Actori: Dwayne Johnson, Carla Gugino, Anna Sophia Robb. 98 de minute.

Man on Wire
Man on Wire este un documentar despre infracţiunea artisticã a secolului. La 1 August 1974, un tânãr francez, Philippe Petit, a legat un cablu între cele douã turnuri gemene de la World Trade Center şi a mers pe acesta de la un capãt la celãlalt. Fãrã sã îşi ia nicio mãsurã de precauţie, acesta a pãşit pe cablu timp de o orã. În scurt timp dupã aceasta el a fost arestat de poliţie pentru actul sãu care a fost admirat şi aplaudat de întreaga lume.
Marea Britanie, 2008. Regizor: James Marsh. Actori: Philippe Petit, Jean François Heckel, Jean-Louis Blondeau. 94 de minute.

Le voyage du ballon rouge
Simon are 7 ani. Un misterios balon roşu îl urmãreşte prin Paris. Suzanne, mama lui, e mânuitoare de marionete şi pregãteşte un nou spectacol.
Nemaiputând face faţã obligaţiilor de zi cu zi, decide sã o angajeze pe Fang Song, o tânãrã, studentã la cinematografie care o va ajuta sa se ocupe de Simon.
Franţ, 2007. Regizor: Hsiao-Hsien Hou. Actori: Juliette Binoche, Simon Iteanu, Fang Song. 115 de minute.

Legãturi de sânge
La fel ca în multe şcoli, Oskar, 12 ani, este batjocorit în fiecare zi de cãtre colegi. Devine singuratic, ocupându-şi timpul liber cu cititul şi decupatul articolelor despre crime din ziare. Într-o searã, când se afla singur afarã îşi imagineazã cum îşi înjunghie colegii care îl batjocoresc dând cu cuţitul într-un copac. De aici începe aventura vieţii sale.
Suedia, 2008. Regizor: Tomas Alfredson. Actori: Kăre Hedebrant, Lina Leandersson. 115 de minute.

Jocuri la nivel înalt
Filmul „Jocuri la nivel înalt” este bazat mini seria BBC cu acelaşi nume în care este vorba despre o echipã de reporteri investigatori care lucreazã în colaborare cu un detectiv pentru a încerca rezolvarea unui caz de crimã.
SUA, 2009. Regizor: Kevin Macdonald. Actori: Russell Crowe, Ben Affleck. 127 de min.

Meet Bill
„Meet Bill” este o comedie despre renunţarea la inhibiţii şi idei preconcepute. Fimul îl are în centrul acţiunii pe Bill, un bãrbat de vârstã medie, care nu este încântat de viaţ pe care o are: lucreazã la banca socrului sãu, care nu-i oferã niciun viitor, iar soţia lui îl înşalã. Viaţa lui se schimba atunci când întâlneşte o vânzãtoare simpaticã, care îi redã speranţa şi încrederea în sine. 
SUA, 2007. Regizori: B. Goldmann şi M. Wallack. Actori: Aaron Eckhart, Jessica Alba, Elizabeth Banks. 93 de minute.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite