Un pahar de vin la fiecare masă, secretul de longevitate al unei femei spaniole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai în vârstă persoane care locuiesc în Spania împlinește azi 107 ani. Primarul din locaitatea în care aceasta trăiește i-a dat cadou o mașină de spălat rufe, însă femeia a spus că nu-i vede utilitatea și preferă să spele de mână.

Palmira Paramos Filgueira, o femeie care locuiește în localitatea Tui, din Galicia, împlinește azi 107 ani.

Este una dintre persoanele cele mai longevive din Spania, iar vecinii i-au pregătit o petrecere surpriză în incinta colegiului Foxo, din oraș.

Palmira a avut doi feciori, dintre care unul a decedat, iar femeia încă plânge după el. După mai bine de 100 de ani de viață, spaniola are șapte nepoți, unsprezece stră-nepoți și trei stră-stră-nepoți.

 Întrebată de către reporterii ziarului spaniol „El Faro de Vigo” care este secretul longevității vieții ei, femeia le-a recomandat jurnaliștilor să bea câte un păhărel de vin la fiecare masă și vor trăi la fel de mult ca ea.

Primarul din localitatea Tui i-a făcut cadou femeii o mașină de spălat rufe Palmira i-a mulțumit respectuos pentru gest, însă a spus că nu îi vede utilitatea, preferând să spele tot de mână.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite