O familie de spanioli îl denunţă pe Michael Creţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fostã angajată a muzicianului român l-a reclamat pe Michael Creţu deoarece bărbatul a obligat-o să părăsească locuinţa în termen de cinci zile, pe motiv că acesta este obligat de

O fostã angajată a muzicianului român l-a reclamat pe Michael Creţu deoarece bărbatul a obligat-o să părăsească locuinţa în termen de cinci zile, pe motiv că acesta este obligat de autorităţi să evacueze o parte din domeniu.

Maria Encarnacion Garcia a locuit în casa de invitaţi a castelului muzicianului din oraşul Santa Agnes, Insulele Baleare, până la începutul lunii noiembrie, alături de soţul său şi de fetiţa lor de şapte ani.

Femeia s-a arătat indignată de faptul că avocatul lui Creţu a cerut primăriei o prelungire de şase luni pentru evacuarea castelului, motivând că solicită această amânare deoarece pe domeniu locuiesc două familii cu minori. „Nu i-a păsat de mine şi de familia mea când ne-a obligat să plecăm în cinci zile”, a declarat femeia pentru ziarul ”El Diario de Ibiza”.

Mihai Creţu, cunoscut sub pseudonimul artistic de Curly M.C., a lucrat cu numeroşi producători, muzicieni şi artişti, printre care se numără Sandra, fosta sa soţie, Frank Farian, Boney M, Peter Cornelius şi Mike Oldfield.

Creţu lucrează în propriul său studiou muzical, numit Studioul A.R.T., situat chiar la reşedinţa personală din Arhipelagul Balear, pe insula Ibiza. Acum lase luni, autorităţile din Ibiza au luat hotărârea de a dărâma castelul pe care îl construise Creţu pe o suprafaţă de trei ori mai mare decât cea pentru care avea autorizaţie.

Surse ale primãriei au declarat că se cunoştea situaţia fostei angajate şi au confirmat faptul că aceasta locuia în casa de invitaţi, casă care nu intră în proiectul de demolare. Această locuinţã se află la 200 de metri distanţă de vilă, lângă terenurile de tenis, şi a fost construită legal.


Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite