Tatăl criminalului cu webcam: “Dorel a luat un cordon şi a strâns-o de gât”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl românului din Spania care şi-a ucis iubita însărcinată susţine că fiul său a acţionat într-un acces de furie. Totodată, bărbatul a declarat că cei doi nu se mai înţelegeau şi că victima, mama şi şi sora ei i-ar fi agresat fiul în repetate rânduri, chiar şi în dimineaţa crimei.

VIDEO Vezi aici ce au declarat membrii familiei după ce Dorel le-a spus şi chiar le-a arătat că şi-a ucis iubita

Tatăl tânărului din Torrejon de Ardoz (Madrid) susţine că băiatul lui a comis crima într-un acces de furie, pentru că fata l-a anunţat că este însărcinată cu un alt bărbat, informează Antena3. Bărbatul justifică acţiunea fiului său şi prin faptul că acesta ar fi fost agresat de mai mult ori de victimă, ajutată fiind de mama şi de sora ei.

Mai citeşte şi:
Spania: Şi-a ucis soţia însărcinată şi a arătat cadavrul pe webcam rudelor din România

Spaniolii reacţionează pe site-urile ziarelor: "Mi-e silă de români. Nu-i vreau nici suflaţi cu aur"

FOTO El este criminalul român care a şocat Spania!

Cei doi tineri erau împreună de mai mulţi ani, relatează Mediafax care citează declaraţiile tatăl românului din Spania, pe care îl cheamă tot Dorel Marcu. Bărbatul susţine că fiul său, stabilit în Spania de un an şi jumătate, trăia în concubinaj cu victima, Moldovan Viorela (19 ani), locuind alături şi de mama şi sora fetei.

"Locuiau acolo toţi împreună. Dorel ne-a povestit că nu se mai prea înţelegea cu Viorela, iar scandalurile erau la ordinea zilei. Duminică seara au fost în oraş şi când s-au întors Viorela cu mama ei şi cu soră-sa au sărit la el să-l bată, i-au dat cu lustra în cap. Luni dimineaţă, povestea s-a repetat şi, când au vrut să-l bată, Dorel a luat un cordon şi a strâns-o de gât", a spus Dorel Marcu, tatăl bărbatului.

image

De teamă să nu mai comită o altă nebunie, tatăl tânărului a alertat poliţia română. Purtărtorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, a confirmat faptul că Dorel Marcu (tatăl) a contactat, luni, reprezentanţii instituţiei pentru a anunţa că a fost contactat, prin Messenger, de fiul său stabilit în Spania, care i-a povestit că şi-a omorât concubina.

"Bărbatul a relatat că fiul său i-a povestit că şi-a ucis concubina, iar prin webcam i-a arătat cadavrul, care avea leziuni în zona gâtului. Imediat colegul nostru a luat legătura cu Interpolul şi cu Ambasada din Madrid", a declarat, marţi, Luciana Balteş, citează Mediafax.

"Victima - Viorela Moldovan - avea o fetiţă de trei ani, care era doar a ei, pentru că paternitatea nu era stabilită. Fetiţa era în Spania împreună cu mama şi concubinul acesteia şi a fost martoră la uciderea tinerei de 19 ani", a adăugat Luciana Balteş.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite