20 de ani după gratii vor sta doi criminali români din Ciudad Real

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuț Vergil Navacovschi și Stelian Angel Voicu, acuzați de uciderea lui Manuel de la Torre, proprietarul unui bar din Valdepeñas (Ciudad Real) și-au primit sentința.

Curtea Provincială din Ciudad Real i-a condamnat pe doi români la executarea unei pedepse cu închisoarea pentru o perioadă de 20 de ani din cauza unei fapte pe care au săvârșit-o în urmă cu trei ani în localitatea Valdepeñas (Ciudad Real).

Ionuț Vergil Navacovschi și Stelian Angel Voicu, ambii în vârstă de 30 de ani, au primit câte 15 ani de închisoare pentru uciderea lui Manuel de la Torre (49 de ani) - proprietarul barului "Casa Manuel" din Valdepeñas - și câte 5 ani pentru jaf deosebit de grav, anunță "Lanza digital".

Întâmplarea s-a petrecut la 22 mai 2007. Atunci, cei doi români l-au jefuit și bătut violent pe Manuel de la Torre. Spaniolul a fost lovit la cap cu o bară de fier, care i-a provocat niște răni grave, el decedând 14 zile mai târziu.

Sentința le-a absolvit de vinovăție pe alte șapte persoane care fuseseră acuzate în acest caz și anume: columbianul Lucas Felipe Cano și iubita sa, Nicoleta Cireașă; frații Viorel și Telu Oprea și iubita acestuia din urmă, Valeria Lăbușcă; Daniel Felix Strâmbeanu și iubita sa, Elena Buruiană. Curtea Provincială a considerat că nu există probe pentru condamnarea acestor persoane nici pentru furt și nici pentru complicitate.

Vezi pe adevarul.es cum a decurs scenariul crimei și al jafului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite