Spania: Un român creează pantofi de lux pentru femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spania: Un român creează pantofi de lux pentru femei
Spania: Un român creează pantofi de lux pentru femei

Constantin Pâslaru creează încălţăminte de sute de euro perechea, pentru femei cu stil. Românul a confecţionat pantofi de damă pentru multe firme. Acum a decis să-şi lanseze propria sa marcă.

Dacă îl cauţi pe Constantin Pâslaru (40 de ani), îl găseşti printre rafturile cu calapoade ale fabricii sale sau alegând materialul perfect pentru următorul pantof de damă pe care îl va crea. Sunt 2.800 de metri pătraţi de spaţiu dedicat încălţămintei pentru femei.

„Persoanele care mă vizitează au, de obicei, cravată şi poartă un costum scump, de firmă. Pe mine mă găsesc alături de muncitorii mei, prin fabrică. Toţi îşi doresc să intre în biroul meu, însă nu le pot oferi decât un scaun comod pe care să se aşeze, pentru că sala mea de şedinţe e goală. Nu am ce face într-un birou: eu am venit aici să muncesc“, glumeşte el.

„Pe piaţă nu mai există nicio creaţie nouă. Marii designeri au renunţat de mult să mai creeze. Ceea ce apare sunt modele vechi, îmbunătăţite, însă nu există nimic inovator. Manufacturile au dispărut, totul este scos pe bandă. Toate aceste lucruri m-au determinat să renunţ la contractele cu marile firme şi să scot pe piaţă propria mea marcă de pantofi: Kardians. Vreau să readuc în atenţie manufactura, încălţămintea realizată cu migală“, spune hotărât Constantin, care a investit în jur de trei milioane de euro în afacerea sa.

Află cât va costa o pereche de pantofi și unde vor fi deschise magazine Kardians.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite