Costel Busuioc va cânta la lansarea volumului “Jurnal de căpşunar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Busuioc
Costel Busuioc

Tenorul Costel Busuioc, care s-a remarcat, în 2008, la concursul "Hijos de Babel", din Spania, va cânta, duminică, la Bucureşti, fiind prezent la lansarea volumului "El sueno espanol - Jurnal de căpşunar", de Albert V. Cătănuş, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus.

Curioşii care vor veni duminică, la ora 14.00, la Târgul de Carte Gaudeamus (18 - 22 noiembrie), desfăşurat la Bucureşti, îl vor putea auzi cântând pe tenorul Costel Busuioc, invitat la lansarea cărţii lui Cătănuş, "El sueno espanol - Jurnal de căpşunar".

Citeşte şi:
Busuioc: „Nu plec din Spania, dar îmi voi vizita des familia"

Drama lui Costel Busuioc: ridicat din sărăcie, se întoarce în anonimat

"Nu mi-am propus să fac o analiză a diasporei din Spania"

"Nu mi-am propus să fac în următoarele pagini o radiografie a societăţii spaniole, nici măcar o analiză a situaţie diasporei din Spania, ci pur şi simplu voi vorbi despre mine şi oamenii pe care am avut şansa sau ghinionul să-i întâlnesc în aceşti patru ani", a declarat autorul despre cartea sa.

Unele întâmplări sunt fictive şi toate numele au fost schimbate pentru a-i feri pe protagonişti de eventuale neplăceri. Unii se vor identifica totuşi cu anumite personaje sau îşi vor recunoaşte rude ori vecini", a adăugat Albert Cătănuş, potrivit adevarul.es.

"Jurnal de căpşunar" la 20 de lei

Ca reprezentant al diasporei româneşti din Spania şi ca exemplu de success al emigrantului român din străinătate, Costel Busuioc va cânta duminică la lansarea de cartea a compatriotului său, înformează editura Nemira, care oferă spre vânzare volumul "El sueno espanol - Jurnal de căpşunar" la 20 de lei.

Costel Busuioc a devenit celebru şi a început o carieră muzicală după ce, în primăvara lui 2008, a câştigat concursul muzical "Hijos de Babel", din Spania, unde era plecat la muncă. Imediat după câştigarea premiului, el a semnat un contract cu Sony BMG.

"Pavarotti din Banat" a spălat vagoane în gara din Timişoara

În tinereţe, "Pavarotti din Banat" a păzit oi, apoi a spălat vagoane în Gara de Nord din Timişoara şi a lucrat ca maseur la un azil, relatează Mediafax.. Dornic să asigure familiei sale un trai normal, acesta a plecat în Spania, unde a muncit ca zidar.

Fascinaţi de vocea lui, prietenii l-au sfătuit să meargă la concursul "Hijos de Babel", difuzat de televiziunea naţională spaniolă, RTVE, competiţie care i-a adus consacrarea.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite