Nou consulat la Castellon, de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consulatul României de la Castellon, Spania, şi-a deschis astăzi porţile pentru cetăţenii români care au nevoie de diverse servicii consulare. Fără o inaugurare oficială şi cu sediul

Consulatul României de la Castellon, Spania, şi-a deschis astăzi porţile pentru cetăţenii români care au nevoie de diverse servicii consulare. Fără o inaugurare oficială şi cu sediul încă neterminat, consulatul şi-a început activitatea, prin cele patru ghişee deschise publicului.

Programul de lucru cu publicul este 9.00 - 15.00. Ieri, 27 ianuarie, secretarul general al guvernului, Ilie Bolojan, şi consulul Liviu Popa au susţinut o conferinţă de presă.

Ei au anunţat că cele 11 persoane care formează personalul consulatului vor depune toate eforturile pentru a veni în sprijinul românilor şi pentru a decongestiona activitatea consulatului din Barcelona, astfel încât să nu se mai recurgă la programări.

Ilie Bolojan a confirmat că, în cel mai scurt timp, în Spania, tarifele consulare practicate vor fi unitare. La Castellon trăiesc oficial 42.000 de români. Ei reprezintă una dintre cele mai numeroase comunităţi de imigranţi din Spania.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite