Un constructor spaniol este căutat de poliţie în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia din Spania l-a dat în urmărire generală pe administratorul unei firme de construcţii spaniole. Ricardo Alonso Casado este acuzat că are datorii de peste cinci milioane de euro, iar din

Poliţia din Spania l-a dat în urmărire generală pe administratorul unei firme de construcţii spaniole. Ricardo Alonso Casado este acuzat că are datorii de peste cinci milioane de euro, iar din primele cercetări se pare că el s-ar afla acum în România. Spaniolul a fost reclamat la poliţie de un grup de 20 de angajaţi, de peste 15 societăţi de distribuţie a materialelor de construcţii şi de câteva zeci de clienţi care angajaseră firma Construcciones Rialcat SL, din Tordesillas (Valladolid).

Ricardo Alonso Casado este dispărut de o săptămână, iar poliţia bănuieşte că el se află în România deoarece acesta are în derulare mai multe activităţi şi proprietăţi în ţara noastră. În urmă cu o lună, el a înfiinţat la Oradea o altă firmă Alonso Promotion & Construction, iar unul dintre acţionari este fiul său, Mario Alonso, consilier local în localitatea Tordesillas. La aflarea veştii că tatăl său este urmărit de poliţie, Mario şi-a depus demisia. Firma Construcciones Rialcat SL a fost înfiinţată în Tordesillas la data de 1 de aprilie 2005, cu un capital social de 3.100 de euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite