Povestea celui care i-a răpit pe cei doi copii români din Spania, aruncându-i într-un puţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul, de naţionalitate spaniolă, a violat-o pe fetiţa de 10 ani şi a aruncat-o, apoi, împreună cu fratele acesteia, de 8 ani, într-o fântână secată. Familia sa nu ştia nimic, dar el mai fusese condamnat în trecut pentru agresiuni sexuale.

"Nici nu mă gândesc să-l vizitez în închisoare". Marina, soţia lui Juan Jose Ramos Amador, încarcerat ca presupus autor al răpirii celor doi minori români din Torrelaguna, e hotărâtă: "Nu mă gândesc să-l vizitez. Nu vreau să mai ştiu nimic de el. Pentru mine e ca şi cum ar fi murit. După câte a făcut...".

Citeşte şi:
Ciudad Real: A fost arestat bărbatul care a sechestrat doi minori români, aruncându-i într-un puţ

Alături de ea, cele două fiice ale sale, adolescente, ascultă impasibile, în timp ce surioara lor, de abia patru ani, se joacă prin cameră cu o păpuşă, străină de tot ce discută "cei mari", scrie adevarul.es, într-un reportaj despre autorul răpirii, violării şi sechestrării a doi copii minori de naţionalitate română, luna trecută, în Torrelaguna.

I-a ademenit pe minori promiţându-le un căţeluş

Garda Civilă l-a arestat pe 30 iunie pe Ramos, de 51 de ani, acuzat de sechestrarea unei fetiţe de 10 ani şi a fratelui acesteia, de opt. Ambii minori se jucau în după amiaza zilei de 12 iunie într-un parc din centrul localităţii Torrelaguna, la 60 de kilometri de Madrid, când un bărbat s-a apropiat de ei. Acesta le-a promis, în dar, un căţeluş.

Citeşte întreaga poveste pe adevarul.es

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite