Se caută pescari, bucătari şi oieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia de Muncă din Spania a publicat noul Catalog al Posturilor Greu de Ocupat, valabil pentru al doilea semestru din 2008. Acesta cuprinde ofertele serviciilor publice de muncă, în total

Direcţia de Muncă din Spania a publicat noul Catalog al Posturilor Greu de Ocupat, valabil pentru al doilea semestru din 2008. Acesta cuprinde ofertele serviciilor publice de muncă, în total 200.000 de locuri. Posturile nu sunt dorite de autohtoni, fiind puse la dispoziţia străinilor.

În comunitatea Galicia se caută imigranţi pentru a lucra în peste 82 de meserii. În general, în cele patru provincii ale comunităţii, Lugo, Pontevedra, La Coruna şi Ourense, cele mai multe oferte sunt pentru sportivi şi antrenori.

De asemenea, sectorul pescuitului acoperă 20% din oferta de muncă din Galicia. Nici în alimentaţia publică nu se înghesuie spaniolii, ospătarii, bucătarii, brutarii şi patiserii imigranţi având mare căutare în comunitate. În Lugo lipsesc farmaciştii, iar în Ourense şi Pontevedra, arhitecţii şi fizioterapeuţii. La Coruna reclamă lipsa inginerilor din sectorul de electricitate.

În comunitatea Castilla Leon, provincia Salamanca, cei mai solicitaţi imigranţi sunt bucătarii-şefi şi crescătorii de vite. Se caută şi brutari, măcelari, oieri, menajere şi lucrători forestieri necalificaţi.

În Leon, Zamora şi Segovia există cereri pentru sectorul medical, iar în Burgos se cer ospătari, oieri şi electricieni. Valladolid oferă posturi de bucătari, crescători de păsări şi instalatori.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite