Câştiguri regeşti pentru prostituatele românce din Andaluzia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile care practicau prostituţia la un bordel din Algeciras, Andaluzia, ajungeau să câştige lunar sume de-a dreptul exorbitante. Localul a fost însă închis, din motive sanitare.

Tinerele care practicau prostituţia în bordelul La Fontana, din localitatea Algeciras, Andaluzia, au declarat în faţa judecătorului că ofereau servicii sexuale din voinţă proprie, nefiind obligate de nimeni să facă acest lucru.


Două dintre femei au declarat că poliţiştii care treceau pe la bordel le-au cerut să se legitimeze, le-au întrebat dacă se simt în siguranţă şi dacă au vreo problemă. Acestea nu s-au plâns decât de faptul că situaţia curăţeniei din club lăsa de dorit.


"Nu am fost obligate să ne prostituăm"


Trei prostituate, două românce şi o ecuatoriană, au depus declaraţii în favoarea proprietarilor clubului, susţinând că nu au fost obligate să se prostitueze.


"Le trimit bani părinţilor în România", a mai declarat una dintre tinere, care a recunoscut că se prostituează deoarece în situaţia actuală nu îşi poate găsi altceva de lucru, iar din curăţenie nu scoate bani suficienţi pentru ea şi pentru familia din ţară.


Cele două românce au mai declarat că îşi permiteau o viaţă de lux cu veniturile obţinute lunar, pe care, bineînţeles, nu le declarau la Fisc.

Vezi aici care sunt sumele câştigate de românce din prostituţie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite