Hoţii români au intrat la facultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Universităţii Politehnice din Madrid a avertizat că, în ultima vreme, au crescut alarmant furturile din incinta facultăţilor şi campusurilor universitare. Bănuiţii sunt un grup de români, „falşi studenţi" care vin aproape zilnic "să strângă semnături".

Conducerea Universităţii Politehnice din Madrid a semnalat că în ultimele două săptămâni a crescut alarmant numărul de furturi în zonele comune ale Universităţii şi în campus, comise de persoane din afara şcolii, care reuşesc să intre în incinte cu pretextul că "strâng semnături" pentru diverse campanii şi petiţii, scrie portalul Terra.

Conducerea Şcolii Tehnice Superioare de Inginerie Industrială din cadrul Politehnicii Madrid a trimis o scrisoare studenţilor, în care îi avertizează asupra acestor noi pericole şi pentru a le cere să aibă "deosebită grijă" de bunurile ce le aparţin.

La rândul său, Delegaţia Studenţilor din facultate a indicat că această "creştere bruscă" a furturilor de calculatoare, portofele şi telefoane mobile se datorează unui grup de tineri români care au reuşit în repetate rânduri să pătrundă în incintă, ca "falşi studenţi", susţinând că duc campanii de strângere de semnături.

De aceea, a cerut studenţilor să anunţe conducerea dacă observă persoane suspecte în şcoală, sfătuindu-i totodată să aibă grijă cu bunurile deţinute, mai ales în zonele comune: cafenea, cantină, bibliotecă sau campusul universitar.

Citeşte pe adevarul.es despre jaful care a avut loc miercuri tocmai la Facultatea de Drept din Madrid şi ce sumă au furat hoţii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite