Trei hoţi de magazine români, arestaţi în Cadiz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei i-au uimit pe poliţişti cu rapiditatea cu care operau, acţionând în şapte magazine distincte în mai puţin de două ore. Investigatorii Grupului II al Unităţii contra Delincvenţei şi Crimei Organizate (UDYCO) a Comisariatului Provincial din Cadiz, au reuşit anihilarea unei bande de infractori specializaţi în furtul din centre comerciale.

Cercetările au început după observarea unei serii de infracţiuni contra proprietăţii care prezentau acelaşi tipar: se efectuau cu rapiditate, prin anularea etichetelor şi dispozitivelor magnetice de securitate din magazine. Obiectivele erau, mereu, parfumeriile, magazinele de cosmetică şi magazinele de îmbrăcăminte, informează Teleprensa.

Rapiditatea cu care acţionau răufăcătorii era surprinzătoare, dat fiind că în două ore reuşiseră să fure 20 de produse de parfumerie şi îmbrăcăminte din şapte magazine din centrul vechi al Cadiz-ului, fără ca angajaţii acestora să fi avut timp să-şi fi dat seama.

Doi dintre hoţi se ocupau cu distragerea atenţiei angajaţilor, în timp ce al treilea fura marfa din magazin, după ce neutraliza dispozitivele anti-furt.

Cu toate acestea, investigatorii au instalat un dispozitiv de supraveghere camuflat, fiind siguri că hoţii vor trebui să depoziteze rapid bunurile furate într-un loc sigur, înainte de a continua cu alte "lovituri".

Citeşte pe adevarul.es cum au reuşit să-i prindă poliţiştii pe hoţii români şi ce valoare avea marfa furată de aceştia

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite