Concubina românului ucis în Aviles n-are bani pentru repatrierea cadavrului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Mihaela Catrinar a făcut un apel la prieteni și cunoscuți pentru a o ajuta să strângă cei 7.000 de euro necesari repatrierii.

Apropiații lui Osman Asan, cetățeanul român ucis în Aviles (Asturias) urma unui schimb de focuri, nu au bani pentru repatrierea cadavrului, care de vineri, de când s-a realizat autopsia, se află la capela Cimitirului Municipal La Carriona, anunță "El Comercio Digital".

Concubina bărbatului, Nicoleta Mihaela Catrinar, cu care acesta avea o relație de 10 ani, a cerut ajutorul Consulatului, dar nu a găsit sprijin aici, deoarece nu se oferă ajutoare financiare nici măcar pentru asemenea situații. De aceea ea a cerut sprijinul prietenilor și cunoscuților.

Pentru repatrierea cadavrului este nevoie de 7.000 de euro, însă această sumă nu a fost strânsă, iar femeia face un apel la toate persoanele care vor să o ajute financiar să doneze bani în contul 00750017220704538133 deschis la Banco Popular.

Osman Asan, un bodyguard în vârstă de 27 de ani, a murit miercuri împreună cu Roberto Lozcano (34 de ani), proprietarul localului de noapte Penelope. Cei doi au fost împușcați mortal de către Moises F.M. (33 de ani), proprietarul unui alt local și totodată rivalul "de moarte" de vreo câțiva ani al lui Lozcano.

Românul a picat "la mijloc" în disputa dintre cei doi și a sfârșit tragic. El lucra pentru Lozcano de aproximativ un an. Era originar din Constanța și emigrase în Spania în urmă cu trei ani.

Vezi pe adevarul.es cine era Osman Asan.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite