Valladolid: Un român a ameninţat că dă foc unei benzinării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 31 de ani, de naţionalitate română, şi cu aparente probleme psihice, a semănat panică printre angajaţii şi clienţii unei benzinării, pe care a intenţionat să o incendieze.

Efective ale Poliţiei Municipale din Valladolid au arestat ieri un tânăr de naţionalitate română, în vârstă de 31 de ani, care a ameninţat că incendiază o benzinărie situată pe strada Puente Colgante, din Valladolid (Castilla y Leon), informează cotidianul Norte Castilla.

Faptele s-au petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 10.30, când tânărul, care părea că suferă de tulburări mentale, conform surselor din Poliţia Municipală, a luat unul din furtunurile unei pompe de benzină din benzinărie, scoţând apoi o brichetă din buzunar, pentru a-şi arăta intenţiile. Gestul românului a creat panică printre angajaţii şi clienţii benzinăriei, care au anunţat de îndată Poliţia.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au reuşit să-l liniştească pe tânărul român, care răspunde la iniţialele M.P.N., convingându-l să renunţe la intenţiile sale, pentru ca, mai apoi, să-l aresteze.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite