Logrono: O româncă a găsit o valiză cu bani şi a predat-o Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aceasta este strada pe care a găsit românca geamantanul cu bani Foto: panoramio.com
Aceasta este strada pe care a găsit românca geamantanul cu bani Foto: panoramio.com

O femeie de 40 de ani, de naţionalitate română, a mai "spălat" din păcatele românilor din Spania, returnând proprietarului de drept un geamantan cu peste 3.000 de euro cash şi cecuri bancare, găsit pe stradă.

Mai există şi români cinstiţi. O femeie de naţionalitate română a mai "spălat" din imaginea compatrioţilor din Spania. Românca a predat Poliţiei Locale o geantă care conţinea bani şi cecuri în valoare de peste 3.000 de euro şi pe care o găsise pe o stradă din centrul oraşului Logrono, scrie cotidianul ABC.

Primăria din Logrono a detaliat vineri, într-o notă remisă presei, că faptele s-au petrecut pe data de 13 octombrie, anul curent, în jurul orei 20.00, pe strada Canalejas, în plin centrul municipiului.

Femeia, în vârstă de 40 de ani şi rezidentă în localitate, a observat un geamantan de tip diplomat aparent abandonat lângă una din băncile de pe această stradă pietonală din centrul capitalei provinciei La Rioja.

Proprietarul geamantanului nu mai spera să-l găsească

Românca a deschis geamantanul, a observat prezenţa importantei sume de bani cash şi a unui mare număr de documente, alături de câteva cecuri bancare. Femeia s-a îndreptat cu geamantanul spre cea mai apropiată secţie de poliţie, unde a predat obiectul găsit.

Poliţiştii au reuşit să dea, în scurt timp, de urma proprietarului de drept al geamantanului, care nu şi-a ascuns uimirea că şi-a recuperat valiza pe care o credea pierdută definitiv şi văzând că nu lipsea absolut nimic din ea.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite